Fotboll och spel i England

För den som är intresserad av fotboll finns det varje vecka mängder av intressanta spel. Under sommaren pågår det nästan alltid någon stor turnering, om inte EM eller VM så är det kanske Copa America eller U21-landslaget som är i farten. Och från höst till vår finns det massor av spel i England, Spanien eller någon av världens andra stora fotbollsnationer. I Sverige har just spel i England varit särskilt populärt. Detta har delvis att göra med att den engelska fotbollsligan hör till en av världens bästa och roligaste ligor. Det har dock också att göra med att det populära programmet Tipsextra gått sedan 70-talet och visat just mycket brittisk fotboll.

Spel i England på bettingsajter

Spel i England på nätet

Om du vill satsa pengar på olika spel i England som till exempel Premier League behöver du egentligen bara ett spelkonto på en bettingsajt. Du har flera riktigt bra sajter att välja mellan, bland annat Betsson, Betsafe och Bet 365. Du kan sätta in alltifrån en femtiolapp till flera tusen kronor – första gången du gör en insättning får du ofta en bra bonus. När detta är klart börjar det roliga, nämligen att leta bra spel och odds. Om du är sugen på just spel i England scrollar du enkelt ner till avdelningen för brittisk fotboll och väljer ut något intressant.

Nuförtiden kan du också följa ditt spel i England via stream medan du bettar. Vilka matcher du kan se beror på vilka rättigheter ditt spelbolag köpt in. Det går sällan att se Premier League eftersom de matcherna är dyra att köpa in, men däremot Championship eller League 2 brukar gå att följa på vissa bettingsajter. Det här är perfekt för dig som gillar att livebetta, eftersom du då kan välja dina spel med tanke på hur matchbilden ser ut för stunden. Lycka till med bettingen på spel i England och kom ihåg att spela ansvarsfullt!